Főoldal Menü megjelenítése/elrejtése

LengyelországAz ebédbefizetés rendje

Tisztelt Szülők!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ebédcsekkek minden hónap 5-15. napjáig vehetők át a gazdasági irodában. A pénzt a csekken jelzett időpontig kell befizetni, a szelvényt a gazdasági irodában bemutatni. Aki nem veszi át a csekket, automatikusan kikerül a rendszerből, rendelése lemondásra kerül.
Figyelem!
Az átvett csekk be nem fizetése nem jelenti az ebéd lemondását. Ez ügyben külön szólni kell.
Amennyiben a tanuló ismét ebédelni szeretne a következő hónapban, a fentebb megjelölt napokon jelezheti.Igazgatói tájékoztató a beiskolázásról

Tisztelt Látogatók!

Az alábbi dokumentumban olvashatják a 2016. szeptember 20-i igazgatói tájékoztató legfontosabb információit a jövő évi beiskolázással kapcsolatban. A gimnázium hivatalos, részletesebb felvételi tájékoztatója októberben kerül feltöltésre.

A tehetséggondozó szakkörre jelentkezést csak a megadott napokon, személyesen tudunk fogadni. Köszönjük megértésüket!

TÁJÉKOZTATÓ
JELENTKEZÉSI LAPA matematika világa

Idén is elindul "A matematika világa" című ismeretterjesztő szakkörünk

Részletek: facebook.com/jagmatek

Pályázat az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékéreKikötő

Kedves Diákok!

Hívunk Titeket minden hónapban egyszer egy tartalmas beszélgetésre egy tea mellett! A Kikötő, ahogy neve is mutatja, egy olyan hely, ahova bármikor kiköthetsz, amikor időd engedi. Egy kötetlen program, amire akkor jössz, ha időd és kedved van hozzá. Azon a szerdán egy kicsit eltávolodunk a hétköznapjainktól, és a minket érdeklő kérdésekről beszélgetünk. Ti magatok dönthetitek el, hogy aznap miről szeretnétek beszélgetni, de természetesen mi is ajánlunk Nektek szerintünk érdemes témákat. Itt nincsenek rossz kérdések és nincsenek egyértelmű válaszok!
Gyere és köss ki a könyvtárban!


További információt a mellékelt plakáton, illetve Abermann Júlia iskolapszichológusnál vagy Székely Andrea könyvtárosnál találsz.JAG FILMTÁBOR/2.

INDUL A MÁSODIK JAG FILMTÁBOR!


Kedves Érdeklődők, jövőbeni Táborozók!

A tavalyi sikerek után idén is megszervezzük a JAG Filmtábort.

Ti vagytok, lesztek ennek a tábornak a második résztvevői: a ti filmjeitekkel folytatódik a hagyomány, a ti élményeitek adják majd meg ennek a három napnak a hangulatát.

Arra kérlek titeket, hogy szakadjatok ki az iskolából, a szabályokból; és legyetek kreatívak, élvezzétek a forgatást. Lehet, hogy hideg lesz, sokat kell baktatni, kutatni a helyszíneket, nem jön az ötlet; de nem ez a lényeg, hanem, hogy a stábotok találja meg mindig a megoldást, rögtönözzön, dolgozzon össze, tartson ki a közös produkció érdekében.

Előzetesen pedig azt kérem, hogy készítsetek előre forgatókönyvet! Emlékeztek, csak egy szabály van: paródia készüljön. Lehet egy témát, egy filmet, egy típust, egy stílust kifigurázni, amihez kedvetek van. Miután ezt kitaláltátok, dolgozzatok ki három jelenetet: kik szerepelnek ott, miről beszélnek, mit tesznek, hogyan néznek ki, milyen tájat kell találni hozzá, milyen kellékeket. Akár a szövegek megírásáig is elmehettek. De tudjátok, mindig a helyszínen jönnek az ötletek, ezért elég, ha egy vázat megterveztek.

Ami adott: Verőce erdővel, táborral, Dunával, templommal, temetővel. Vác városa főtérrel, komppal, ligettel, kórházzal, börtönnel, diadalívvel. Királyrét kisvasúttal, tóval, bányával. Nézegethetitek a Google térképet, utcaképet a tervezéshez. Lesz nappali és éjszakai forgatás. A többletet ti adjátok hozzá.

Legyetek ügyesek, dolgozzatok csapatként, és élvezzétek, amit csináltok! Ha segítség kell, ott leszünk, kérjetek, kérdezzetek!

(A mellékelt TÁJÉKOZTATÓban megtaláljátok a részleteket.)

A táborvezetőség nevében
Szabadkai LászlóTisztelt Szülők !

Amennyiben hozzájárulnak, hogy gyermekük az ebédszünetben elhagyja az iskola épületét, az alábbi kérvényt (18 évet betöltött diákok esetében is) legyenek szívesek kitöltve visszaküldeni!


KÉRVÉNYSportolói felmentés heti 2 testnevelésóra alól

Tisztelt Szülők!
A KT.27.§ (11/c) pontjának szabályozása értelmében heti két testnevelési óra alól felmentés adható azon tanulók részére, akik versenyszerűen sporttevékenységet folytató igazolással, egyesületi tagsággal vagy amatőr sportoló sportszerződéssel rendelkeznek, s emellett a 2015/2016-os tanévre érvényes versenyengedéllyel, valamint az egyesületük által kiállított igazolással bírnak.

Úszásoktatás alól csak a vízi sportot űző tanuló kérhet felmentést.
Külön szülői engedély szükséges, ha a felmentés ideje alatt a tanuló szeretné elhagyni az iskola épületét.

A leadás határideje: 2016. szeptember 16.
A nyomtatványt a testnevelő tanárnál kell leadni.

Testnevelés munkaközösség

A nyomtatvány LETÖLTHETŐA 2016/2017. tanév legfontosabb dátumai

A dokumentum itt MEGTEKINTHETŐJAG „JELET HAGYNI” Alapítvány - adó 1%

JAG „JELET HAGYNI” Alapítvány

Tisztelt Szülők, kedves Látogatók!
Kérjük, továbbra is támogassák adójuk 1%-ával diákjaink fejlődését, és szívből köszönjük eddigi áldozatos segítségüket!

Adószám: 19671176-1-43

Az alapítvány részletes profilját megtalálják az Alapítványaink menüpont alatt.LIPDUB


Lengyelország