Főoldal Menü megjelenítése/elrejtése

Értesítés felvételi eredményről 2018

Tisztelt Szülők, Diákok!

A felvételi eredményekről szóló értesítéseket, amennyiben a jelentkezési lapjukon megadták e-mail-címüket, a címzettek magas számára tekintettel (közel 1500 levél), a JAG Nebuló-Középiskolai Felvételi Adminisztrációs Rendszerén keresztül juttatjuk el Önöknek a mai nap folyamán (2018.04.23.). Kérjük, figyeljék fiókjaikat, a spam mappát is, mert céges e-mail-cím esetén előfordulhat, hogy oda érkezik a levél.

Amennyiben a jelentkezéskor nem adtak meg e-mail-címet, a felvett tanulókat postai úton értesítjük.
Azok a tanulók, akik sajnos nem nyertek felvételt, a gimnáziumban vehetik át az értesítést 7.30 és 15.30 között. Amennyiben a titkárságon jelzik igényüket, természetesen részükre is postázzuk az eredményt.
IskolavezetésKIFIR egyeztetett felvételi jegyzék-hivatalos végeredmény 2018

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

Értesítjük Önöket, hogy az alábbi linkre kattintva tájékozódhatnak az Újbudai József Attila Gimnáziumba jelentkezett tanulók hivatalos felvételi végeredményéről.

FELVÉTELI JEGYZÉK 2018

A felvételt nyert diákoknak szívből gratulálunk!
Iskolavezetés

Felhívjuk figyelmüket, hogy a középfokú iskolába történő jelentkezés elutasítása esetén a döntés ellen – az Nkt. 37. §-a alapján – jogorvoslattal élhetnek. Az erre vonatkozó kérelmet a gimnázium igazgatójának, Juhász Andrásnak kell címezni.
Beadási határidő: 2018. május 7.
IskolavezetésIskolapszichológus

Tisztelt Látogató!
Gimnáziumunk új iskolapszichológusa Gerencsér Dóra. Bemutatkozása már olvasható az Iskolánkról-Islokapszichológus menüpont alatt.
Új kollégánknak sok sikert kívánunk!Testnevelés dokumentumok

Menza

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!
A menzacsekkek átvétele augusztus 7-15. 9.00- 12.00 között a portán esedékes. A befizetett csekkszelvényt augusztus 28- tól szept. 1-ig kell bemutatni a portán, akkor kapják a diákok az ebédjegyet. Szeptember 1-jén már van ebéd. Az étkezés díja (pillanatnyilag) 474 Ft/nap.Az ebédbefizetés rendje

Tisztelt Szülők!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ebédcsekkek minden hónap 5-15. napjáig vehetők át a gazdasági irodában. A pénzt a csekken jelzett időpontig kell befizetni, a szelvényt a gazdasági irodában bemutatni. Aki nem veszi át a csekket, automatikusan kikerül a rendszerből, rendelése lemondásra kerül.
Figyelem!
Az átvett csekk be nem fizetése nem jelenti az ebéd lemondását. Ez ügyben külön szólni kell.
Amennyiben a tanuló ismét ebédelni szeretne a következő hónapban, a fentebb megjelölt napokon jelezheti.Tisztelt Szülők !

Amennyiben hozzájárulnak, hogy gyermekük az ebédszünetben elhagyja az iskola épületét, az alábbi kérvényt (18 évet betöltött diákok esetében is) legyenek szívesek kitöltve visszaküldeni!


KÉRVÉNYJAG „JELET HAGYNI” Alapítvány - adó 1%

JAG „JELET HAGYNI” Alapítvány

Tisztelt Szülők, kedves Látogatók!
Kérjük, továbbra is támogassák adójuk 1%-ával diákjaink fejlődését, és szívből köszönjük eddigi áldozatos segítségüket!

Adószám: 19671176-1-43

Az alapítvány részletes profilját megtalálják az Alapítványaink menüpont alatt.
Lengyelország