Felvételi az Újbudai József Attila Gimnáziumba


A felvételi eljáráshoz kapcsolódó legfrissebb hírek:

Betekintés - Központi írásbeli vizsga 2020. 01. 28.

3 napja Erzséné Kollár Judit felvételi

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

Az Újbudai József Attila Gimnáziumban írt, kijavított írásbeli dolgozatokat kizárólag 2020. január 28-án 8-16 óráig lehet megtekinteni. A megtekintéskor a vizsgázó a feladatlapokról digitális fényképezőgéppel, mobiltelefonnal másolatot készíthet.

A vizsgázó és szülője kizárólag a hivatalos javítási-értékelési útmutatótól eltérő értékelés esetén 2020. január 29-én 16 óráig írásban észrevételt tehet az iskolában. A határidő elmulasztása esetén egy napon belül lehet igazolási kérelmet benyújtani. Ez utóbbi benyújtási határideje jogvesztő.

Az írásbeli vizsga részletes eredményeit tartalmazó értékelő lapot 2020. január 28-án 8 órától adjuk át a tanulóknak vagy szüleiknek. Ennek eredeti példányát a jelentkező megőrzi, annak fénymásolatait majd a középiskolai jelentkezési lapjaihoz csatolja. A másolat hitelesítése nem kötelező.

A vonatkozó rendelet előírása szerint az értesítés kizárólag ebben a formában történhet meg.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a betekintés egy teremben zajlik, így a reggeli órákban hosszasabb várakozásra kell számítani. Amennyiben munkarendjük lehetővé teszi, javasoljuk a 12 óra utáni érkezést.

Iskolavezetés

Felvételi tájékoztató 2019

2019-10-08 Erzséné Kollár Judit felvételi

Tisztelt Szülők, érdeklődő Diákok!

Alább olvashatják a jövő évi beiskolázás rendjét. 

Csatolmányok

jag_felveteli_tajekoztato_2019_okt.pdf

jag_felveteli_tajekoztato_20...