Üdvözöljük megújult honlapunkon!


Honlapunk nemcsak küllemében változott meg, hanem kiegészült egy modern, belső adminisztrációs rendszerrel is. A fejlesztés eredményeként 2019 szeptemberétől az iskolával kapcsolatos adminisztratív ügyek nagy része elektronikusan, közvetlenül a honlapon keresztül intézhető. Többek között például egy helyről lehet a fogadóórákra és az egyéb iskolai eseményekre jelentkezni, valamint felmentési kérelmeket és egyeb kérvényeket beadni.

Szintén 2019 szeptemberétől indítottuk el a JAG Kapu szolgáltatást, ami a single sign-on (SSO) elvet követve egy belépési azonosító és jelszó használatával teszi elérhetővé az iskola összes védett oldalát az iskola tanulói és tanárai számára. A JAG Kapu használatáról bővebb információt ide kattintva találnak.

A honlap adminisztratív funkcióinak eléréséhez az iskola tanulói és tanárai számára JAG Kapu regisztráció szükséges. Az iskolában tanuló diákok szüleire ez nem vonatkozik, számukra külön regisztráció szükséges a honlap felületére történő belépéshez. A regisztráció elvégzését részletes tájékoztatókkal igyekszünk segíteni.

A honlap működésével kapcsolatos észrevételeiket és kérdéseiket a support@jagbp.hu címre várjuk. A kapcsolatfelvétel előtt javasoljuk, hogy látogassák meg Gyakran Ismételt Kérdések oldalunkat.


Még nem regisztrált?

Tanulói regisztráció | Tanári regisztráció | Szülői regisztráció


Már regisztrált?

Belépés a Felhasználói Fiókba


Kedves Tanuló!

Az első tanítási napon osztályfőnököd fog tájékoztatni a honlap legfontosabb új funkcióiról, és a JAG Kapu regisztrációval kapcsolatos tudnivalókról. A regisztráció csupán néhány percet vesz igénybe és önállóan is elvégezhető, ezt egy részletes tájékoztatóval segítjük.

Tájékoztató: tajekoztato_tanuloknak.pdf


Kedves Szülő!

Az első tanítási napon gyermekét osztályfőnöke fogja tájékoztatni a honlap legfontosabb új funkcióiról. Ezen funkciók használatához külön regisztráció szükséges. A művelet csupán néhány percet vesz igénybe, és minden lépésnél részletes útmutató található.