Hírek


egyéb
felvételi
kérvények
kultúra
menza
rendkívüli
sport
szakkör
tankönyv
utazás
versenyek
Kattintson a címkékre a kategóriákban való szűréshez!

Nyári ügyeleti rend

2021-06-23 Erzséné Kollár Judit egyéb

Kedves Látogató!

A nyári szünet ideje alatt az alábbi időpontokban 9.00 és 13.00 között ügyeletet tartunk:

2021. június 30.

2021. július 14. és 28.

2021. augusztus 11. és 25.

Kellemes, élményekben gazdag nyarat, jó feltöltődést kívánunk!

Iskolavezetés

Nyáridő

2021-06-04 Erzséné Kollár Judit kultúra

Pipacsmezők

mutasd nekem ha még lehet
a szélsöpörte tág mezőt
a moccanó rezgőfüvek
legyezte lusta levegőt
csak annyi áttetsző eget
mutass amennyit játszva is
a földtől pár arasznyira
elbír kerengő ujjbegyed

mutass páncélos mag körül
egymásra hajló íveket
az évszakot mutasd amint
megérleli a díszletet
egy képet adj amit a szél
fejed fölött majd átszakít
s csak szórja rád pipacsmezők
elillant lepkeszárnyait

László Noémi kolozsvári születésű fiatal költőtől

Beiratkozás, angol nyelvi szintfelmérés

2021-05-17 Erzséné Kollár Judit

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

A beiratkozás időpontja: 2021. június 23. (szerda) 

A koronavírus-járvány okozta helyzetre és az oltottságra tekintettel a beiratkozás az idén is rendhagyó módon zajlik. A felvételt nyert tanuló szülője vagy törvényes képviselője útján az iskolába az alábbiak szerint iratkozhat be:

 1. 8-16 óra

Az iskola főbejáratánál az előcsarnokban 4 dobozt fogunk elhelyezni az osztályok és osztályfőnökük megjelölésével. Kérjük, hogy Önök, gyermekük vagy egy Önök által megbízott személy az alábbi dokumentumokat összefűzve és a gyermek jól olvasható nevével ellátva a megfelelő dobozba helyezze el:

 • általános iskolai bizonyítvány
 • diákigazolványhoz okmányirodán kapott NEK adatlap
 • tankönyvrendelési lista
 • menzaigénylő papír
 • egy A4-es lapra lefénymásolva TAJ-szám és oktatási azonosító, lakcímkártya, születési anyakönyvi kivonat
 • pólóméret (ugyanis a gólyatáborban minden diák kap egy a gimnázium logójával ellátott pólót)
 • a diák egy fényképpel és e-mail-címmel ellátott bemutatkozó levele az osztályfőnök részére (bármilyen ötletes, kreatív megoldást jó szívvel várunk)       
 1. 9-12 óra                                                                                                    

Amennyiben védettségi igazolvánnyal vagy 2 napnál nem régebbi negatív PCR teszttel rendelkeznek, a dokumentumokat személyesen is átadhatják az osztályfőnököknek, akik 9 és 12 óra között az alábbi termekben várják Önöket: 9.A 107, 9.B 106, 9. NYC 105, 9. NYD 103.                              

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványhelyzet miatt az okmányirodák korlátozott személyes ügyfélfogadással működhetnek (nehezebb az időpontfoglalás), így a NEK adatlapok beiratkozásra történő igénylése akadályokba ütközhet. Kérjük, hogy a honlapon megjelenő nyári ügyeleti időpontokban mihamarabb, legkésőbb augusztus közepéig pótolják azokat.

Szintfelmérés angol nyelvből

A 9. A és 9. B osztály tanulói 2021. május 31-én 15 órától szintfelmérő feladatlapot oldanak meg. Azok a diákok, akik nem jelennek meg, automatikusan a gyengébb csoportba kerülnek.

A gólyák beilleszkedését segítő 2x egynapos program tervezett időpontja 2021. augusztus 30-31., helyszíne a JAG épülete és udvara.

Csatolmányok

9._a_tk.docx

9._a_tk.docx

9._b_tk.docx

9._b_tk.docx

9.nyc.docx

9.nyc.docx

9.nyd.docx

9.nyd.docx

e-menza-igenyles_2021.docx

e-menza-igenyles_2021.docx

SZAKMÁK NAPJA – tanítás nélküli munkanap (2021.05.13.)

2021-05-05 Erzséné Kollár Judit

Kedves Diákok!

Az idén a pandémia alaposan átformálta az életünket. Többek között emiatt nem kerülhetett sor az évek óta megrendezett Szakmák napjára sem. Május 13-án igyekszünk ezt valamennyire pótolni. Az iskola honlapján számos lehetőséget gyűjtöttünk össze, ahol tájékozódhattok a továbbtanulást, a pályaválasztást illetően. Kérünk benneteket, használjátok ki a lehetőséget. Jó böngészést kívánunk!

a JAG tantestülete 

Az álláskeresés folyamata: (2'07")

Link: https://youtube.com/watch?v=bBpU1jqk0Kw  

Önéletrajz és motivációs levél: (5'05")

Link: https://zanza.tv/magyar-nyelv/szoveg/munka-vilaganak-szovegtipusai

https://tanuljtovabb.hu/milyen-szakma-illik-hozzad/

https://blog.zyntern.com/milyen-szakma-illik-online-teszt/

https://szakkepzes.ikk.hu/szakmakartyak/agazatok

https://szakkepzes.ikk.hu/szakmakartyak/szakmak

https://eduline.hu/felnottkepzes/Ezek_a_szakmak_lesznek_menok_a_jovoben_8KLC0Q

https://drive.google.com/file/d/1qULMgYK0aw_wK998-gG8POf4b0TmckE8/view?usp=sharing

Csatolmányok

palyaorientacios_ismeretek-gerdor.pdf

palyaorientacios_ismeretek-g...

palyaplakat.pdf

palyaplakat.pdf

rdeklodesi_iranyok_kerdoiv_kozepiskolasoknak.pdf

rdeklodesi_iranyok_kerdoiv_k...

szakmak_elerhetosege.pdf

szakmak_elerhetosege.pdf

Márai Sándor: Május

2021-05-01 Erzséné Kollár Judit kultúra

Májusnak dallama van, melyet a nemzetközi dalszerzők hasztalan igyekeznek lekottázni. Már mindent megkíséreltek e célból: de mindig csak dallamos zenebona lett belőle, célzásokkal a gyöngyvirágra és a mérsékelten viszonzott szerelemre.
Az igazi májusi dallam mélyebb, s egyáltalán nem érzelgős. Van benne valami a földrengésből. De van benne valami a halál neszéből is. Félelmes hónap. Okos öregek nem szeretik, óvatosan élnek ízeivel, fényeivel és illataival, lehetőleg elbújnak vagy elutaznak előle. Az asztal varázsosan megterül, füvekkel és kétlábú állattal. De az emberek szíve nehéz és nyugtalan. A májusi ünnep pogány és harsány. Minden lármázik, mondani akar valamit. A levegő már korán megtelik pezsgő, fanyar illatokkal, barbár fénnyel, egy ókori ünnep kegyetlen, vakító fényességével. Van májusi öngyilkos, ahogy van májusi gyöngyvirág, májusi rántott csirke. Az ember tehetetlenül menekül e támadás elől a civilizáció bástyái mögé. Májusban nem lehet könyvet írni. Olvasni is alig. Minden élet személyes, értelem ellen való támadásnak érzi e sugarakat és illatokat. A májusi napfény kegyetlen és veszedelmesebb, mint az őrjöngő, augusztusi napsütés, amely arany szablyával vagdalkozik maga körül, keleti harcos módjára, vérben forgó szemekkel, eszeveszetten. A május mérgekkel és aranytűvel öl, orgyilkos módra, kivédhetetlenül. Van májusi gutaütés is. A természet nem érzelmes.
E hónap közhelye a szerelem: pontosabban, mint az egészen rossz és egészen jó regényekben, a szerelem és a halál. A természet tüneményeiben van valami kontárságból és a remekműből. Ez a hónap, mikor sok ember riadtan, kötelességszerűen szerelem után néz, mint ahogy télen hócipőt vásárol vagy nyáron bérletet az uszodába. A májusi szerelem megbízhatatlan. Legtöbbször nem is a személynek szól, hanem az általános közhangulat rémuralmának engedelmeskedik, a májusnak. A májusi szerelemnek szeptemberben hódolattal és mély elcsodálkozással köszönünk vissza. Lehetséges? … Hol volt a szemünk? … Májusban minden nő Titánia kissé. Egy napon felébred a varázslatból, megnézi a naptárt, bámulja az imádott szamárfejet, csodálkozik.
Emlékezem egy májusra, a tengeren, virág és lomb nélkül, Afrika és Európa között, amikor mindaz, ami szárazföldön nyugtalanítja e titokzatos és pogány hónapban az embereket, a tengerből áradt felém, a fény sugártöréséből, a meleg szélből. Virág nélkül is kegyetlen a világ. Emlékezem májusi reggelekre, gyermekkoromból, mikor a házi kápolnában ministráltunk, Mária oltára előtt, liliomok és pünkösdi rózsák között. E reggelek dallamát hallom néha. Emlékezem egy májusi délutánra, mikor csaknem meghaltam egy nő miatt. Ez már nem történhet meg velem. Tapasztalt vagyok, óvatos. Feltartom arcom a nyers, erjedő májusi fénybe, s behunyt szemmel gondolkodom: „Kár.”

Egyeztetett felvételi jegyzék 2021

2021-04-23 Erzséné Kollár Judit felvételi, rendkívüli

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

Elérkezett a régóta várt pillanat, kialakult az egyeztetett felvételi jegyzék, melynek elkészítése során a Hivatal a tanulói adatlapon a jelentkező által meghatározott sorrend, a középfokú iskola által meghatározott felvételi rangsor, valamint a középfokú iskola által közölt felvehető tanulói létszám együttes mérlegelése alapján az adott jelentkezőnek egyetlen felvételi kérelmét nyilvánította elfogadottnak, a többit elutasította. A Hivatal a jelentkezőnek azt az adatlapon szereplő legalacsonyabb sorszámú felvételi kérelmét nyilvánította elfogadottnak, amelyet az adott tanulmányi területet meghirdető iskola elfogadott, és a jelentkező a középfokú iskola által közölt felvehető tanulói létszámon belül van. 

Sok szeretettel gartulálunk minden kedves új "Jóskásnak"!

Kérjük, fokozott figyelemmel kísérjék honlapunk híreit a további teendőkkel kapcsolatosan, melyek jórészt a járványhelyzet függvényében várnak véglegesítésre. Az eredményeket (igazgatói aláírással és pecséttel) a felvételi portálon is közzétettük, és e-mailben is elküldtük Önöknek. 

 A középfokú iskolába történő jelentkezés elutasítása esetén a kiskorú jelentkező szülője - a döntés ellen – az Nkt. 37. §-a és az Szkt. 37. §-a alapján – jogorvoslattal élhet. Kérelmüket 2021. május 7-ig a felveteli2021@jagbp.com e-mailcímre, Juhász András igazgató úrnak címezve várjuk.

Iskolavezetés

Csatolmányok

egyeztetett_felveteli_jegyzek.pdf

egyeztetett_felveteli_jegyze...

Húsvéti üdvözlet

2021-03-30 Erzséné Kollár Judit egyéb

A feltámadás nem csak a hívők ünnepe, hanem minden emberé. A tiéd is. Rádöbbenhetsz, hogy erősebb vagy, mint a halál, és arra is, amit az eredeti görög szó, az anástasis jelent: "újra lábra állni". Benned van az erő, az Élet ereje, hogy újra lábra állj. Élő lélek van benned, nem lehet téged legyőzni.

Müller Péter

Módosítás 2021

2021-03-25 Erzséné Kollár Judit

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

A továbbtanulási szándék módosításának lehetősége lezárult. Kérelmeiket feldolgoztuk, az ideiglenes rangsorokat kiegészítettük, így részünkről véglegessé váltak. Az esetlegesen Önöket érintő változásokat nyomon követhetik a Felvételi Portálon. Amennyiben rangsorban elfoglalt ideiglenes helyük megváltozott, az azt jelenti, hogy más tanulók, magasabb összpontszámmal utólag felvették az adott tanulmányi területet.

Iskolavezetés

Ideiglenes jegyzékek

2021-03-13 Erzséné Kollár Judit felvételi

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

A szóbeli meghallgatások befejeződtek, az általános iskolai eredmények, a központi írásbeli vizsgák pontszámai és a szóbeli vizsga eredményei alapján tanulmányi területenként elkészültek az ideiglenes felvételi rangsorok. (A pontszámítás részleteit a Felvételi tájékoztatóban olvashatják.)

Az ideiglenes felvételi jegyzék tartalmazza

 • az adott tanulmányi területet megjelölő diák oktatási azonosítóját emelkedő számsorrendben,
 • ha a jelentkező teljesítette a felvételi követelményeket, a felvételi jegyzékben elfoglalt helye szerinti sorszámot,
 • ha a jelentkező nem teljesítette a felvételi követelményeket (nem vehetett vagy önszántából nem vett részt a szóbeli meghallgatáson) a felvételi kérelem elutasítását jelző „E” betűt,
 • a felvételi eljárás során szerzett összpontszámot.

Az ideiglenes felvételi jegyzék csak tájékoztató jellegű, hiszen minden diák minden olyan tagozat rangsorában szerepel, amelyre beadta a jelentkezését, felvételt azonban legfeljebb egy helyre nyerhet. 

Továbbá 2021. március 23-án és 24-én a felvételi vizsgák eredményei, tapasztalatai vagy egyéb információ alapján a tanulóknak lehetőségük van eredeti továbbtanulási szándékuk megváltoztatására, az általános iskolában az eredeti tanulói adatlapok, a középiskolában a jelentkezési lapok módosítására. Új iskolát nem lehet feltüntetni. Az eredetileg benyújtott tanulói adatlapon már feltüntetett iskolához újabb tanulmányi terület írható be az érintett középfokú iskolával történt előzetes egyeztetés alapján (intézményünkben a 02,03,04,05,06,07), illetőleg az eredetileg beírt rangsor megváltoztatható, a beírt jelentkezések azonban nem törölhetők. 

Figyelem! Új tanulmányi terület felvételéhez tehát egyidejűleg 2 dolog szükséges:

 • módosító tanulói adatlap kitöltése az általános iskolában,
 • az új tanulmányi terület feltüntetését és mindkét szülő aláírását tartalmazó kérelem továbbítása online vagy postai úton a középiskolába.

Ha valamelyik feltétel nem teljesül, a tanuló módosító kérelme az adott tanulmányi területen elutasításra kerül.

Szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy csak azért, mert valaki az ideiglenes felvételi listán nincs a biztosan bekerülők között, vagy egyéb listákon előrébb szerepel, nem érdemes az iskolák/tagozatok jól meggondolt sorrendjét megváltoztatni. Ennek csak akkor van értelme, ha a jelentkezési lap leadása óta megváltozott a továbbtanulással kapcsolatos elképzelésük.

A felvételről vagy elutasításról szóló értesítést 2021. április 30-ig küldjük meg a jelentkezőknek és az általános iskoláknak.

Iskolavezetés

Csatolmányok

jag_ideiglenes_rangsor_0001.pdf

jag_ideiglenes_rangsor_0001....

jag_ideiglenes_rangsor_0002.pdf

jag_ideiglenes_rangsor_0002....

jag_ideiglenes_rangsor_0003.pdf

jag_ideiglenes_rangsor_0003....

jag_ideiglenes_rangsor_0004.pdf

jag_ideiglenes_rangsor_0004....

jag_ideiglenes_rangsor_0005.pdf

jag_ideiglenes_rangsor_0005....

jag_ideiglenes_rangsor_0006.pdf

jag_ideiglenes_rangsor_0006....

jag_ideiglenes_rangsor_0007.pdf

jag_ideiglenes_rangsor_0007....

jag_ideiglenes_rangsor_0008.pdf

jag_ideiglenes_rangsor_0008....

jag_ideiglenes_rangsor_0009.pdf

jag_ideiglenes_rangsor_0009....

Bezárás

2021-03-11 Erzséné Kollár Judit rendkívüli

Tisztelt Látogatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a gimnázium épülete koronavírus-fertőzés miatt 2021. március 21-ig zárva tart.

Rendkívüli, sürgős esetben az alábbi telefonszám elérhető: 30-359-8260.

Március 15.

2021-03-11 Juhász András egyéb

MÁRCIUS 15.

„Gyönyörű elgondolni azt, ami nem lehetett”

Kedves kollégák, kedves diákok!

Az idén a mindennapjainkat megkeserítő vírushelyzet miatt nem tudunk közösen, az iskolában megemlékezni nemzeti ünnepünkről, március 15-ről.

Ha van néhány percetek, amikor nem kell rohannotok, amikor nem kötnek benneteket gúzsba a hétköznapok gondjai, hallgassatok meg egy rövid verset. Arról szól, hogy hogyan gondolt egy XX. századi magyar költő egy XIX. századi eseményre, mely a XXI. században is nemzeti identitásunk egyik meghatározója.

Hallgassátok meg Szécsi Margit Március 15 című versét Deák Bill Gyula előadásában. A zeneszerző Koltay Gergely.

https://www.youtube.com/watch?v=vKkK2Qw5wfw

Juhász András
igazgató

Boldog Nőnapot!

2021-03-04 Juhász András egyéb

NŐNAPRA  

„Gyönyörűm, te segíts engem!” 

Tisztelt és szívünknek oly kedves nők, lányok, asszonyok!

Köszöntünk benneteket nőnap alkalmából. Benneteket, akik az év minden napján ott álltok mellettünk, segítetek minket, felemeltek bennünket, megédesítitek életünket és végső soron értelmet adtok neki.

Hogy mit jelentetek ti nekünk, férfiaknak, nehéz megfogalmazni, de egy kísérletet megér még akkor is, ha nem saját szavainkkal próbáljuk megfogalmazni érzéseinket. Kérünk benneteket, hallgassátok meg Nagy László Himnusz minden időben című versét a Sebő együttes előadásában.

https://www.youtube.com/watch?v=bf0M0JhBNEI

Tisztelettel és szeretettel:

a tantestület férfitagjai

Szóbeli meghallgatások beosztása 2021

2021-02-26 Erzséné Kollár Judit felvételi

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

A szóbeli meghallgatásra behívottak névsorát és a beosztás rendjét az alábbi táblázat mutatja. Az eddig beérkezett időponttal kapcsolatos igényeiket kivétel nélkül figyelembe vettük, további módosításra a beosztás nyilvánossá tételét követően nincs lehetőség.

A 431/2020. (IX. 18.) Korm. rendelet 5. §-a értelmében a kísérők a diákokat csak a kapuig kísérhetik. A tanulók testhőmérséklet-mérés és kézfertőtlenítés után léphetnek be a kapun. Maszk viselése érkezéskor, távozáskor kötelező, a meghallgatás ideje alatt ajánlott.

Kedves Diákok!

A beosztást illetően az alábbi információk segíthetik az eligazodást:

Név, szerda - 13.00 - 101.

Szerdán 13.00-kor hívnak be vizsgázni a 101-es terembe. (A teremszám első eleme az emelet számát is jelenti.)

Kérünk, hogy a folyamatos munka érdekében a kiírt időpontnál 30 perccel, ha aznap a legelső vagy (13.00), 10 perccel hamarabb érkezz! Feltétlenül hozz magaddal fényképes igazolványt, egy-egy idei matematika-, magyarfüzetet!

Vizsgáidhoz sok szerencsét, sok sikert kívánunk!

Az Újbudai József Attila Gimnázium tanárai

Csatolmányok

Szóbeli meghallgatás beosztása: jag_diakok_beosztasa.pdf

Szóbeli meghallgatás beosztása: jag_diakok_beosztasa.pdf

Szóbeli meghallgatások - ponthatár

2021-02-24 Erzséné Kollár Judit felvételi

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

A gimnáziumunkba jelentkezett 1433 tanuló adatainak feldolgozása megtörtént. Az idén is hatalmas a túljelentkezés, így szóbeli meghallgatásra azt a közel 500 tanulót várjuk, aki a 150 eddig elérhető pontból legalább

123 pontot szerzett.

A szóbeli meghallgatások részletes beosztását a Felvételi Portálon és honlapunkon tekinthetik meg legkésőbb 2021. február 26-án.

Iskolavezetés

Felvételi Portál - REGISZTRÁCIÓ

2021-02-23 Erzséné Kollár Judit felvételi

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

Megnyitottuk iskolánk Felvételi Portálját. Kérjük, feltétlenül regisztráljanak, hogy személyre szabott, naprakész információkkal segíthessük Önöket a felvételi eljárás során. Ellenőrizni tudják a megjelölt tanulmányi területeket, a szerzett pontok rögzítését, megtudhatják a szóbeli beosztást, elérhetik a felvételi eredményről szóló hivatalos értesítést.

A portál előzetes regisztrációt követően használható, ehhez az alábbiak szükségesek:

 • diák oktatási azonosítója,
 • diák születési dátuma,
 • aktív e-mail cím,

és az alábbi linken keresztül érhető el:

Felvételi Portál 

A portálon szereplő adatok - a több mint 1400 jelentkező adatainak rögzítésével - folyamatosan frissülnek, így előfordulhatnak kezdeti hiányosságok. Kérjük Önöket, hogy ellenőrizzék gyermekeik adatait, és amennyiben eltérést tapasztalnak, jelezzék azt Kollár Judit igazgatóhelyettesnek a kollar.judit@jagbp.com e-mail címen.

Felvételi 2021

2021-02-22 Erzséné Kollár Judit felvételi

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a központi felvételi eljárás lebonyolítása során a kapcsolattartás lehetőség szerint elektronikus úton történik (kollar.judit@jagbp.com).

A szóbelire behívás ponthatára a jelentkezési lapok beérkezését és feldolgozását követően február 24. után kerül megállapításra. Kérjük, kísérjék a honlap híreit fokozott figyelemmel!

Iskolavezetés

Titkárságunk e-mail címe megváltozott

2021-02-12 Lakatos Dániel rendkívüli

Kedves Látogatók!

Iskolánk titkárságának e-mail címe megváltozott. Innentől kezdve titkárságunkat a

titkarsag@jagbp.edu.hu

e-mail címen tudják elérni.

Tanulói észrevételek kezelése

2021-02-04 Erzséné Kollár Judit

Tisztelt Szülők!

Aláírt észrevételeiket 2021. február 2-án 16 óráig nyújthatták be személyesen az iskolában vagy szkennelt formában az alábbi e-mail-címen: kollar.judit@jagbp.com

A gimnázium az észrevétel benyújtását követő 3 munkanapon belül (2021.02.05.) határozat formájában közli a bírálat eredményét. Ha változtatás történik, új értékelő lapot állítunk ki. A dokumentumokat szkennelve online fogjuk eljuttatni Önöknek. Az eredeti példányok az iskola portáján 2021. február 8-tól munkanapokon 8 és 15 óra között átvehetők.

Ha az iskola által hozott döntés ellen fellebbezést kívánnak benyújtani, ezt 3 napon belül (2021.02.08.) írásban közölni kell a szervező intézménnyel. Ez esetben is aláírt dokumentum szkennelését tudjuk elfogadni, sima e-mailt nem. Az ide vonatkozó formanyomtatvány alább letölthető.

A fellebbezéseket az iskola 1 napon belül továbbküldi az OH-nak.

Iskolavezetés

Csatolmányok

fellebbezes_az_iskola_altal_hozott_dontes_ellen_(1).docx

fellebbezes_az_iskola_altal_...

Felvételi tájékoztató

2021-01-05 Erzséné Kollár Judit felvételi

Tisztelt Szülők, kedves érdeklődő Diákok!

Január 6-án 13 és 15 óra között ismét szívesen válaszolunk a 01-209-1686-os telefonszámon továbbtanulással kapcsolatos kérdéseikre. 

Iskolavezetés

Hivatalos felvételi tájékoztató 2020

2020-09-30 Erzséné Kollár Judit felvételi, rendkívüli

Tisztelt Szülők, kedves érdeklődő Diákok!

A járványügyi készültségi időszakra tekintettel az idén Juhász András igazgató úr jövő évi beiskolázásról szóló tájékoztatóját az alábbi videóból és csatolmányból ismerhetik meg. A videót ide kattintva érik el.

Gimnáziumunk hivatalos Felvételi tájékoztatóját szintén csatolmányként tekinthetik meg.

Csatolmányok

jag_felveteli_tajekoztato_2020._oktober_20..pdf

jag_felveteli_tajekoztato_20...

jag_igazgatoi_tajekoztato_2020.09.30..pdf

jag_igazgatoi_tajekoztato_20...

COVID-19

2020-09-29 Erzséné Kollár Judit rendkívüli

Tisztelt Látogató!

Az alábbiakban tájékozódhat az október elsejétől induló testhőmérséklet-mérés rendjéről.

Csatolmányok

tajekoztatas_a_testhomerseklet_meresrol_v2.pdf

tajekoztatas_a_testhomersekl...

Tömbösített testnevelés 2020/21

2020-09-21 Erzséné Kollár Judit sport, versenyek

2020. szeptember 21. Budai Vár, gyalogtúra
2020. október 19. Feneketlen-tó, tájékozódási verseny
2020. november 23. Budaörs, gyalogtúra
2020. december 14. Margitsziget, téli játékos foglalkozás
2021. február 22. Normafa ill. Erzsébet-kilátó, téli túra
2021. március 22. Kopaszi gát, játékos vetélkedő
2021. április 19. Citadella, városismereti verseny
2021. május 17. Lágymányosi öböl, sárkányhajózás